• UV Bestand 75cmx33cmx96.5cm Vezel Clay Pots Non Toxic
  • UV Bestand 75cmx33cmx96.5cm Vezel Clay Pots Non Toxic
  • UV Bestand 75cmx33cmx96.5cm Vezel Clay Pots Non Toxic
UV Bestand 75cmx33cmx96.5cm Vezel Clay Pots Non Toxic

UV Bestand 75cmx33cmx96.5cm Vezel Clay Pots Non Toxic

Productdetails:

Plaats van herkomst: Yixing, China
Modelnummer: PS06

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20GP (gemengd punt
Verpakking Details: PALLETS
Levertijd: 30 Dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 15 containers/maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Vezelklei Vorm: rechthoek
Kleur: Bruine room, Donkere Grijs, Lichtgrijs, Zwart,
Hoog licht:

96.5cm Vezel Clay Pots

,

33cm Vezel Clay Pots

,

75cm de planter van de vezelklei

Productomschrijving

Vezel Clay Pots, openluchtpotten, tuinpotten, de planters van de vezelklei, PS09

 

1 materiaal: Vezelklei. Het materiaal van de vezelklei is rekupereerbaar, lichtgewicht en bestand vorst.

2 afmeting: A.45*22*61cm; B.55*27*68.5cm; C.75*33*96.5cm;

3 vorm: Rechthoek

4 kleur: donkergrijs, lichtgrijs, bruin, room, wit etc.

5 toepassing: Openluchtpotten, Tuinpotten

 

Wat is vezelklei en de karakters van het? Waarom kies Fiberclay?
De vezelklei wordt hoofdzakelijk van MgO & MgCl van de mijn gemaakt in ruwe kleisamenstelling wordt gemengd die natuurlijke gevonden die materialen is, door glasvezelmat worden versterkt die die kan worden gerecycleerd. Dit resulteert in de consumptie van minder natuurlijke rijkdommen en de versie van minder Co2 in de atmosfeer, roepen wij het „ademplanter“, milieuvriendelijk, wanneer de mensen hen verlaten, het kunnen wegens het chemisch afbreekbaar zijn zijn speciale klei genoemd „anorganisch“.
Fibreclay is een groot materiaal dat tuin op lood, kan in openlucht al winter lijkt blijven en de werken met zo vele stijlen in verschillende grootte met of decoratives of vlakte eindigen.
Het kan in een verscheidenheid van in kleuren worden bevlekt. Het definitieve effect is een natuurlijke het kijken pot die prachtig in het openluchtmilieu veroudert.

Het is licht, duurzaam, waterbestendig, esthetisch het tevredenstellen, vorst-en UV - bestand, niet-toxisch evenals niet – brandbaar en kan als vorm van beton worden beschouwd, nog weegt het veel minder dan typisch beton, terracottapotten maar zwaarder dan glasvezel en andere harsproducten, goedkoper dan glasvezel binnen wegens geen dure hars.

 

Materiaal Vezelklei
Vorm ronde
Kleur Bruine room, Donkere Grijs, Lichtgrijs, Zwart,

 

 

Wij zijn een professionele onderneming belast met de vervaardiging, de verkoop en het onderzoek van ceramische grills. Opgericht in 2013, wordt ons bedrijf gevestigd in Yixing, Jiangsu, China, en nadert hogesnelheidstreinstaition, en het tooks ongeveer 3 uren van Shanghai aan onze fabriek door auto.

Wij hebben 2 ovens van de duwplaat, 2 pendelovens. En onze ceramische organismen worden mijn hand-worke-overhandigen en machine gemaakt om aan verschillende behoeften te voldoen.

Wij hebben een professioneel onderzoek en een ontwikkelingsteam om unieke ceramische kamadogrills voor onze cliënten te ontwikkelen en te ontwerpen. Met andere woorden, kunnen wij een brede waaier van producten leveren om continu veranderende markteisen te ontmoeten.

Ons bedrijf is de globale de bedrijvenpartner van TOP500. En Pas BSCI, SEDEX-fabriekscontrole elk jaar.

Wij kunnen minstens 4000 ceramische grills van PCs leveren maandelijks, OEM, ODM goedkeuren.

Wij overeenkomstig het „goede geloof voor dit en kwaliteit eerst“, en wij breiden in binnen- en buitenland markt uit. Op basis van wederzijds voordeel, hopen wij oprecht om betere samenwerking met nieuwe en oude klanten te hebben.

 

UV Bestand 75cmx33cmx96.5cm Vezel Clay Pots Non Toxic 0

UV Bestand 75cmx33cmx96.5cm Vezel Clay Pots Non Toxic 1

 

Fabriek in 2013, Stichter wordt opgericht Mej. Ma alvorens een saler was wat alle vriendelijke keukenproducten aan scholen en bedrijven dat leveren. Één dag, introduceert haar vriend een zeer ervaren ceramische techincian dit kamado aan haar, denken zij onze stad de geschiedenis van duizendenchina heeft, hebben wij allerlei origineel materiaal kunnen mooie ceramisch maken, die een kans is, en zij halen het in.

Het fabrieksbegin met één paar van arbeiders, één oven, met de hand gemaakt allen, elke kleur die zij, tenslotte, wij telkens weer testen heeft vier ovens, morden machines om ceramisch te maken. Het fabrieksgebruik drie jaar wordt de globale de bedrijvenpartner van TOP500. Pas BSCI, SEDEX-fabriekscontrole elk jaar.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd UV Bestand 75cmx33cmx96.5cm Vezel Clay Pots Non Toxic kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.